Si farvel til nøkkelknippet – elektronisk

dørlås er kommet for å bli

En hånd som taster inn koden på en elektronisk dørlås

En lås som åpnes med kode, nøkkelbrikke eller fjernkontroll var for noen år siden forbeholdt kontorlokaler,
lager og offentlige bygninger, men det har de siste årene gjort sitt inntog på privatmarkedet.


Brukervennlig og praktisk

Den elektroniske dørlåsen fra Yale Doorman er en brukervennlig løsning som gir deg fleksibilitet i hverdagen. Alle i familien vil få sin egen kode, og du kan enkelt lage en egen kode til besøkende. Du vil ha mulighet til å ha opptil 10 forskjellige koder til låsen til enhver tid, og koden består av en tallrekke på mellom 6 og 12 siffer.

Døren kan også låses opp ved hjelp av en nøkkelbrikke. Hvis du ønsker den lille ekstra sikkerheten kan denne i tillegg kombineres med en personlig kode. Det beste med kodebrikken er at dersom du mister den kan den enkelt fjernes fra systemet og du slipper å bytte lås.

Det finnes også en praktisk app du kan bruke for å låse opp døren, og ha full kontroll på når noen kommer og går i huset ditt.


Slipp folk inn uten trøbbel

Tidligere var det ikke bare-bare å skulle slippe inn vaskehjelp, håndverker eller lignende. Da gjaldt det å finne et lurt hjemmested til nøkkelen som de kunne finne, eller så var man avhengig av å ha en fast person med egen nøkkel som kom innom hver gang.
Nøkler kan ofte bli borte, men dette eliminerer du med en kodelås av denne typen. Da er det bare å lage en midlertidig kode og sende denne på SMS til den du ønsker at skal få tilgang til boligen din.
Kodene er tidsstyrt, og du vil kunne velge hvilke dager og tidspunkt de skal fungere. Det er selvfølgelig også mulig å slette en kode etter den er brukt én gang. Hvis du lager en tilfeldig døgnkode vil denne slettes
automatisk etter 24 timer.


Sikkert som banken

Låssystemet har flere funksjoner som bidrar til at sikkerheten er optimal. Om du velger en tilfeldig kode (ikke 1-2-3-4-5-6) vil det være umulig å gjette koden. Og som nevnt tidligere er det veldig enkelt å slette en brikke eller en kode fra systemet.


Samarbeider med alarmen og låser automatisk

Den elektroniske dørlåsen kan kobles opp mot alarmsystemet, noe som gjør at du unngår unødvendig stress når du kommer hjem for dagen fordi du bare trenger å taste inn koden én gang. I tillegg kan du aktivere automatisk låsing på døren din.

Med automatisk låsing vil dagene hvor du er usikker på om du låste inngangsdøren være forbi. Spesielt hendig for oss som blir redd for at man har glemt å låse døren når man drar på ferie for eksempel.


Slaget er ikke tapt selv om man glemmer koden

Vi har alle opplevd å miste en nøkkel eller et nøkkelknippe. Dette vil ikke være et problem dersom det er Yale Doorman som står for låsingen av døren din. Du kan sende en ny kode til barna for eksempel dersom de kommer til en låst dør og har glemt koden sin. Med en liten SMS er ikke dette et stressmoment.


Godkjent lås

Låsene fra Yale Doorman, som du får her hos oss, er de første og eneste FG-godkjente elektroniske låsene på markedet. Dette gir deg muligheten til å sove godt om natten og vite at huset ditt er i trygge hender.


Passer norske forhold

Låssystemet er utviklet med tanke på det skandinaviske markedet, med våre kalde vintre og våte vær. Det elektroniske systemet tåler både kulde, varme, snø, regn og skitt. Låsen har også UV-beskyttelse – så du trenger ikke bekymre deg for at døren er vendt mot den varme sommersolen.


– Det finnes en app for det!

Du kan få det lille ekstra ut av din nye dørlås hvis du i tillegg bruker Verisure-systemet. Da får du fjernstyring av låsen ved hjelp av en app. Denne lastes enkelt ned på din smarttelefon eller nettbrettet ditt. Her vil du få en oversikt over hvem som har låst seg inn til hvilke tider, og du vil kunne motta beskjed på telefonen din når barna kommer hjem fra skolen.

Ute etter elektronisk dørlås er Yale Doorman det beste og sikreste på markedet. Les mer om det her, eller kontakt oss for mer info nedenfor!

    Når du sender en henvendelse godkjenner du
    automatisk personvernbetingelsene.