Filing og kopiering av nøkler

Nærbilde av en maskin som brukes til å file nøklerTrenger du en ekstranøkkel? Vi tilbyr rask og rimelig service på minuttet.

Hos oss dekker vi et bredt spekter av nøkkelemner. Det betyr at du kan komme til oss med de fleste nøkler du trenger to eller flere av såfremt de ikke er kopibeskyttet. Vi kopierer også bilnøkler.

Det vanligste behovet er å file nøkler til ytterdøren. Dersom du er en av dem som ofte låser deg ute kan det være en god idé å ha en ekstra nøkkel i bakhånd, for eksempel hos en god nabo.

Når det er sagt så er det ikke bare ytterdøren som kan trenge en kopi av nøkkelen. Vi kan hjelpe deg med å file flere eksemplarer av alt fra bod-nøkkelen til nøkkelen til barskapet. For et garantert vellykket resultat for din nøkkelsliping ber vi deg se til at nøkkelen du ønsker at vi skal file for deg ikke er slitt eller har endret form.

Noe som er viktig å vite er at ikke alle nøkler kan kopieres uten samtykke. Det er dette vi kaller systemnøkler eller kopisikre nøkler. Dette er veldig vanlig på dører du finner i borettslag eller på arbeidsplassen. Da kreves det dokumentasjon og signatur før en ny nøkkel til låsen kan produseres.

Hos oss i Servicesentralen Lås og Nøkkel har vi mer enn 40 års erfaring med nøkkelsliping og tilbyr kvalitet og sikkerhet i alt vi gjør. Du kan være trygg på at vi ikke filer systemnøkler uten dokumentasjon og signatur hvis nøkkelen har patent. Spør oss dersom du har spørsmål angående systemnøkler eller låssystemer – vi kan hjelpe deg.

Vi filer nye nøkler til deg mens du venter – enklere blir det ikke.

Ta kontakt i dag så hjelper vi deg!

Nærbilde av et nøkkelknippe

    Når du sender en henvendelse godkjenner du
    automatisk personvernbetingelsene.

     

    SaveSave