Sikring av bedriften din

To bedriftsbygninger på hver side av en gangvei

Mer enn 5000 bedrifter skiftet lokaler i 2014. Nye lokaler krever også ny sikkerhet. Et stort antall nøkler kan være i omløp og gamle låser kan være et lett spill for tyver.

I tillegg til det ubehag som følger ved å ha hatt ubudne gjester på besøk, er det sjelden full forsikringsdekning dersom tyven har låst seg inn med en nøkkel. Det er kun synlig tegn på innbrudd som gir full erstatning. De fleste utleiere anbefaler derfor sine kunder å gå igjennom sikringstiltak ved overtagelse av nye lokaler.

Les mer om sikring av bedrifter(.pdf)


Hva skal du velge?

Våre løsninger og produkter spenner fra enkle mekaniske låssystemer til avanserte elektroniske iLOQ lås på en dør i en bedriftadgangskontrollsystemer.


Gratis sikkerhetskontroll

Kontakt oss for gratis sikkerhetskontroll av virksomhetens eksisterende avlåsning. Vi gir råd om eventuell ytterligere sikring.


Servicekontrakt

Ved å tegne en servicekontrakt, kan vi etterse og vedlikeholde virksomhetens sikringssystemer, slik at de til enhver tide er funksjonelle.


Autorisert låsesmed-firma

Vi er et låsesmed-firma med over 40 år i bransjen og er en autorisert låsesmed. Som innehaver av Mesterbrev i låsesmedfaget og medlemmer av Foreningen Norske Låsesmeder kan vi tilby kvalitet og sikkerhet for våre kunder.
Ta kontakt for et hyggelig samarbeid.

    Når du sender en henvendelse godkjenner du
    automatisk personvernbetingelsene.