Lås fra Yale Doorman på dør

Få et smartere hjem med Yale Doorman 

Er du lei av å lete etter nøklene dine? Er du stressa for å smekke deg ute, eller kanskje er du alltid redd for at du glemte å låse døra? Nå finnes det heldigvis nye løsninger for dørlåsen din, som gjør hverdagen enklere for deg.

Vi gir deg en oppsummering av fordelene du får ved å bytte til Yale Doorman.

 

Hva er Yale Doorman?

En Yale Doorman er en elektrisk lås til din ytterdør. En smart-løsning som gir deg en ekstra dimensjon av frihet i hverdagen. Yale Doorman kan enkelt monteres og kobles opp med smarttelefonen din og WiFi-nettverket. Låsen fungerer ved at du enten bruker en elektronisk nøkkelbrikke eller ved at du taster inn en personlig kode. Du kan også låse opp døra med appen på mobilen din. 

 

Hvilke fordeler gir en elektronisk dørlås?

En Yale Doorman gir mange fordeler i hverdagen: 

  • Du trenger aldri lete etter nøkkelknippet ditt igjen. Si farvel til stressende stunder i gangen, eller febrilsk leting etter nøklene i sekken på vei hjem. Det er umulig å miste nøklene dine, når du ikke trenger nøkler.
  • Lag opptil ti personlige koder. Hvert familiemedlem kan få en egen personlig kode. Du kan lage koder som er gyldige i lengre og kortere tid og oppdatere dem når som helst.
  • Yale Doorman kan kobles opp med overvåkningskamera og sikkerhetsalarm. På den måten kan du se hvem som ringer på, direkte på mobilen. Sikkerhetspakken gjør at du kan føle deg helt trygg i ditt hjem.
  • De personlige kodene gjør det mulig å slippe inn folk, selv når du ikke er hjemme. Venter du en leveranse? Lås opp døren med mobilen i et begrenset tidsrom eller send en personlig, tidsbegrenset kode. Skal du leie ut boligen? Opprett en midlertidig kode til leietaker. Har barna glemt koden sin? Lås opp døren med mobilen fra der du er.
  • En annen fordel med en elektronisk lås, er at du ikke må skifte ut hele låsen om du skulle glemme koden. Dermed trenger du ikke å være redd for å miste nøklene dine eller smekke deg ute. Om du mister en nøkkelbrikke kan den enkelt slettes fra systemet. Med andre ord: Aldri flere dyre utskiftninger av låsen.
  • Du slipper å gå rundt med et digert nøkkelknippe. Skal du på en løpetur, bære mange handleposer eller fly mye inn og ut av hagen? Da er det deilig å ikke måtte passe på nøkkelknippet. Det er mulig å la Yale Doorman registrere når du er i nærheten, for å så låse seg opp automatisk. Praktisk når du har hendene fulle.
  • La Yale Doorman låse etter deg automatisk. Du kan la døra låse seg selv, enten rett etter at den lukkes, eller etter et par minutter. Det er også mulig å sjekke at døren er låst på appen – perfekt for deg som alltid lurer på om du husket å låse døren. 

 

Få din Yale Doorman hos Servicesentralen Lås og Nøkkel AS

Vi hjelper deg med alt fra å velge ut hvilken elektronisk dørlås som er best for deg, til selve installasjonen. Med Yale Doorman er du garantert en enklere hverdag uten nøkler. Ta kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig samtale!