Tilpass dørlåsen slik du ønsker med DKey

DKey er en teknologisk nyvinning som kommer til å gjøre hverdagen mye enklere for deg og din familie. En smartlås med både digitale og mekaniske løsninger, slik at du får adgang til hjemmet på den måten som passer best for deg. 

DKey fra Dormakaba

Dormakaba er et kvalitetssikkert selskap med moderne løsninger innen adgang og sikkerhet, mye brukt på flyplasser, hoteller, butikker, sykehus og hvor enn det trengs pålitelige låsemekanismer. Deres nyeste innovasjon er DKey, en hybridlås som kombinerer sikkerheten ved en mekanisk lås og komforten ved en digital lås. 

Les også: 7 grunner til å installere elektronisk dørlås

Dørlås med Bluetooth

Med den digitale låsen kan alt gå på automatikk. Låsen kommuniserer med smarttelefonen din via Bluetooth. Ved å laste ned DKey Admin-appen, merker låsen når du nærmer deg døra, og låser seg opp før du rekker å ta i håndtaket. Eventuelt kan du bruke appen til å skreddersy innstillingene slik du ønsker. For eksempel kan du bruke smarttelefonen som nøkkelbrikke og holde den mot låsen for å åpne opp, og du kan bestemme at døren skal gå i automatisk smekklås så fort du er ute av huset. 

Appen er full av slike innstillinger og spesifikasjoner. Du kan opprette og administrere digitale nøkler til hvert familiemedlem, og om du for eksempel skal bort på ferie og ønsker å gi naboen midlertidig tilgang til huset, lar dette seg enkelt gjøre. 

Du kan også installere DKey Smart Hjem-knapp på veggen innendørs. Det er en liten og diskret knapp som du kan bruke til å låse opp, og innstille forskjellige moduser, for eksempel borte- og nattmodus, slik at ingen får tilgang til tastaturet som er utendørs. 

Les også: Fordelene med å kjøpe elektronisk dørlås gjennom låsesmeden

Hvordan monteres den elektroniske dørlåsen?

DKey følger den skandinaviske standarden, og kan dermed installeres uten at eksisterende låsesylindere må forandres. Med denne funksjonen kan man selv velge hvordan man vil låse opp døra. For de som ønsker å beholde den mekaniske nøkkelen de er vant til, er dette fullt mulig. Det er også en nyttig reserve om mobilen din skulle gå tom for strøm. 

På samme måte som DKey oppfører seg som en vanlig lås, ser den også ut som en. Det digitale nøkkelsystemet implementeres inne i døra, så det er helt «usynlig». Dessuten kan du velge utseendet på dørvrideren, eller beholde den gamle, så låsen fortsatt passer til hjemmet ditt. Om du ikke ønsker å ha smekklås, kommer DKey med en funksjon hvor du kan dytte håndtaket opp og låse på den måten. 

Kontakt oss for mer informasjon om Dormakaba DKey eller andre elektroniske dørlåser! Se oversikt over våre låssystemer og dørlåser her