skilt til postkasse

Skaffe deg postkasse- eller dørskilt til ny bolig? Gjør det personlig med gravering!

Det første som møter venner og familie når de kommer på besøk er dørskiltet ditt. Her har du muligheten til å gjøre det personlig og innbydende. I tillegg til å informere om hvem som bor der, kan du ønske gjestene dine velkommen.

Vi gir deg inspirasjonen du trenger for å skaffe deg ditt personlige postkasse- eller dørskilt i dag. 

 

Sørg for å ha tydelige navneskilt

Et postkasse- eller dørskilt må for det første gjøre jobben sin. Postkasseskiltet burde gjøre det enkelt for postbudet å finne frem. Det viktigste er at etternavnet er tydelig, slik at brev kommer frem til riktig person. Det burde også være enkelt å finne frem for bekjente og venner som skal besøke deg. Et tydelig og slitesterkt dørskilt er derfor en god investering. 

 

Bor du i en oppgang med flere leiligheter er det lurt å markere døren i oppgangen. Alle som skal finne frem setter pris på en godt merket dør, slik at man vet nøyaktig hvor man skal banke på. Ikke glem å markere ringeklokken med navnet ditt, da slipper du at gjester ringer på feil. 

Les også: Slik skaffer du postkassestativ til nabolaget

 

Dør- og postkasseskilt med gravering for en personlig vri

Når det kommer til selve utformingen av skiltene er det kun fantasien som setter grenser. Et dørskilt er det første gjestene dine ser, da er det ikke noe galt i å legge litt ekstra i designet. Velg et materiale som passer ytterdøren eller postkassen din. I vårt sortiment finner du blant annet skilt av messing, aluminium, emalje, plast eller stål. 

Skiltene kan graveres slik du ønsker. Ønsk velkommen eller si fra om at du har en hund i hus. Det er også mulig å få gravert inn en ramme eller en bord rundt skiltet. Et dør- eller postkasseskilt burde minimum inneholde navn, og det er alltid hyggelig med en liten personlig velkomsthilsen. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å utforme og lage ditt nye dør- eller postkasseskilt.

Les mer: 5 grunner til å ha stor postkasse

 

Vi kan skilt

Hos Servicesentralen Lås og nøkkel AS har vi lang erfaring med å gravere personlige dør- og postkasseskilt. Med over 40 år i låsesmedbransjen har vi sett mange dører og inngangspartier, og vi vet å sette pris på et skikkelig dør- eller postkasseskilt. Kom innom vår butikk på Majorstuen, eller ring oss for en hyggelig prat.