En stor postkasse som står utenfor et hus

5 grunner til å ha stor postkasse

Det skal ikke mange dager til før en vanlig postkasse er fylt opp med brev, aviser og reklame. Har du utsatt å hente posten i noen dager skal du se at den er ganske stappet når du først bestemmer deg for å tømme den.

Med en stor postkasse slipper du å uroe deg over en stappfull postkasse og alle konsekvensene det resulterer i. Her får du fem gode grunner til hvorfor å bytte til en postkasse med stor oppbevaringsplass.

 

1. Frihet til å reise, uten å plage naboen

Å kunne legge fra seg alt kjas og mas hjemme og ta en ferie, setter flere pris på. De mange hytteeierne over vårt langstrakte land benytter hver eneste anledning som byr seg på å reise til fjell og sjø. Samtidig kan man ikke reise uten å ta seg av noen praktiske oppgaver på forhånd, særlig ikke om planen er å være borte en stund. Hvordan å forhindre at postkassen flyter over når man er borte er en av disse.

Er man en reiseglad sjel er det ikke alltid like kult å be naboen ta inn posten når du er borte. Ikke er det sikkert at naboen har mulighet heller, og da sitter man i saksa. I slike tilfeller vil en stor postkasse som har plass til flere uker med oppsamlede brev, reklame og pakker være løsningen.

Les også: Slik unngår du å bli låst ute av huset ditt

 

En stor postkasse i stål med en pakke i

2. Få det du bestiller på nett rett hjem

Foretrekker du nettbutikker fremfor fysiske butikker? Mange av oss liker å handle fra trygge og behagelige omgivelser i egen stue, hvor pledd, kaffe og tv-en er lett tilgjengelig. Det er ikke alltid like fristende å orientere seg i virvaret av varer i et butikklokale. Spesielt ikke når alle andre har hatt samme tanken. Det er noe med en butikk stappfull av kunder som får det til å gå kaldt nedover ryggen på en. Førjulstida er et prakteksempel her. Tenk hvor mye enklere det hadde vært om alle gavene kun var et tastetrykk unna – og så ble levert rett på døren!

Med en postkasse beregnet for større pakker kan du bestille hva det skal være, med mindre vi snakker om en stor flatskjerm-tv, rett hjem. Da slipper du å ta turen til postkontoret for å hente pakken din. Dette kan du spare mye tid på i det lange løp.

Les også: Visste du at husnøkkelen kan brukes til å låse opp postkassen?

 

3. Trygg oppbevaring av post

Alle pakkepostkasser vi i Servicesentralen Lås og Nøkkel fører har en sylinderlås av høy kvalitet, stor uttaksdør og et innkast med stålplate som forhindrer innsyn til oppbevaringsrommet. Det gjør at postbudet enkelt kan levere pakker og brev uten å bruke nøkkel, samt gjør det lettere for deg å ta posten ut av kassen.

Har du ikke en nabo som kan ta inn posten for deg, kan brev og reklame som stikker ut av en full postkasse bli ødelagt om en regnbyge skulle komme. I tillegg kan en overfylt postkasse bidra til uønsket oppmerksomhet fra uvedkommende både hva gjelder ID-tyveri og innbrudd. En full postkasse gir innbruddstyven et hint om at det ikke er noen hjemme til å ta inn posten, og at det mest sannsynlig ikke har vært det på en stund.

Les også: Sikre deg mot ID-tyveri med låst postkasse

 

4. Mindre slitasje

En postkasse som stadig blir stappet full eller forsøkt tvunget store pakker inn i, kan fort bli slitt. Regn og snø som kommer seg inn i sprekker fordi postkassen er full kan resultere i rust og smuss. Etter en stund vil postkassen ha riper, hakk og andre tydelige brukstegn.

Store postkasser er ofte mer solide enn de små, både fordi de er beregnet på å tåle tunge pakker, men også fordi de blir montert i sin helhet på bakken. Fordi de ikke er festet til en påle eller vegg som andre postkasser, må de tåle alt av vær og vind. Du slipper også slitasjen knyttet til levering av post til en allerede stappfull postkasse.

Les også: Har du noen gang byttet låsen på ytterdøren?

 

5. Gjør det enkelt for postbudet

Det er ikke alltid like lett for postbudet å finne frem til riktig postkasse. Særlig ikke om den er gjemt bak en busk eller et tre som har vokst seg større siden postkassen ble satt opp. En stor postkasse vil være mye enklere for postbudet å oppdage, og man slipper å oppleve at posten blir sendt tilbake til avsender.

Tenk derfor på postbudet når postkassens skal settes opp. Gjør det så enkelt som mulig for budet å levere posten!

Servicesentralen Lås og Nøkkel har mange flotte postkasser beregnet for store pakker. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg med å finne den modellen som passer deg best.

 

    Når du sender en henvendelse godkjenner du
    automatisk personvernbetingelsene.